WijzonolVoordelig.nl

Voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis!*


€ 0,00

Geen verzendkosten,

vanaf 40 euro

√   Grote voorraad

Vandaag besteld,

morgen in huis

certificaat thuiswinkel.org
WinkelwagenGrondverfAflakkenTransparantVoorstrijkMuurverfBeitsenVloercoatingsVulmiddelContact

Grondverf

LBH 4SO GRONDLAK

WIJZONOL LBH 4SO GRONDLAK

Wijzonol LBH 4SO Grondlak is een universele, vullende, duurzame, 4-seizoenen grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Geschikt als grondverf op hout en als overgrondverf/voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. De vullende eigenschap van de grondlak zorgt voor een goede basis die in combinatie met de LBH 4SO Hoogglans een hoogglanzend en strak gevloeid resultaat oplevert. Overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 14 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 19,36

GRONDLAK (STANDAARD KLEUREN)

WIJZONOL GRONDLAK (STANDAARD KLEUREN)

Wijzonol Grondlak is een universele grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Na ca. 16 uur overschilderbaar met bijvoorbeeld de Wijzonol Dekkend Hoogglans. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 15,48

SNELGROND

WIJZONOL SNELGROND

Wijzonol Snelgrond is een zeer sneldrogende grondverf voor buiten op basis van gemodificeerde alkydhars. Geschikt voor het plaatselijk gronden (o.a. beschadigingen) van hout en voorbehandeld metaal in diverse Wijzonol (lak)verfsystemen. Overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 15,6 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 28,67

INTERIEUR GRONDVERF ACRYL

WIJZONOL INTERIEUR GRONDVERF ACRYL

Wijzonol Interieurverven grondverf is een goed dekkende, universele grondverf op waterbasis geschikt voor schilderwerk binnen. Geschikt voor nieuw, onbehandeld hout en bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering en voorbehandeld metaal. De verf heeft een snelle droging, goede hechting en is waterverdunbaar en universeel overschilderbaar. Verbruik: ca. 10-12 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 19,92

INTERIEUR GRONDVERF ALKYD

WIJZONOL INTERIEUR GRONDVERF ALKYD

Wijzonol interieur grondverf alkyd is een universele grondverf voor binnen op basis van alkydhars. Geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. De verf heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 14,16

UNI PRIMER

WIJZONOL UNI PRIMER

Wijzonol Uni Primer is een sneldrogende, roestwerende primer voor diverse metalen ondergronden buiten op basis van epoxy-ester. Geschikt als universele primer in diverse Wijzonol-systemen op gestraald en goed ontroest staal, verzinkt staal en aluminium. Overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 11,4 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 16,13

GRONDLAK (MENGMACHINE)

WIJZONOL GRONDLAK (MENGMACHINE)

Wijzonol Grondlak is een grondverf voor buiten op basis van alkydhars. Geschikt als grondlaag op hout en overgrondverf op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Heeft een zeer goede hechting, eenvoudige verwerking, goede schuurbaarheid en mooie vloei. Overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 12-14 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 13,38

LBH GRONDLAK HV

WIJZONOL LBH GRONDLAK HV

Wijzonol LBH Grondlak HV is een universele, zeer goed buitenduurzame (overstaantijd van ca. 3 jaar), hoogvullende grond- en voorlak voor buiten op basis van alkydhars. Geschikt als grondlak op hout en als overgrondverf c.q. voorlak op (voor)behandeld hout, metaal en kunststof. Over grove ondergronden en/of schuurkrassen wordt na slechts een laag een mooi vullend en glad resultaat verkregen. Door de specifieke eigenschappen is deze grondlak goed toepasbaar als voorlak onder hoogglanslakken. Overschilderbaar na ca. 16 uur. Verbruik: ca. 13 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 21,28

GRONDVERF

WIJZONOL GRONDVERF

Wijzonol grondverf is een grondverf voor buiten en binnen op basis van alkydhars. Het hecht uitstekend op (nieuw) hout, gereinigde en goed geschuurde oude laklagen en primers en is uitstekend overschilderbaar met alkydharsverven. Verbruik: ca. 12 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 16,64

HECHTPRIMER

WIJZONOL HECHTPRIMER

Wijzonol Hechtprimer is een grondverf voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Hecht uitstekend op (nieuw) hout, pvc, harde kunststoffen, beton, pleisterwerk en gereinigde en goed geschuurde oude (alkydhars) laklagen en primers. Verbruik: ca. 10 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 11,64

AQUA HECHTPRIMER

WIJZONOL AQUA HECHTPRIMER

Wijzonol Aqua hechtprimer is een hoogwaardige, universele, waterverdunbare hechtprimer voor binnen en buiten op basis van specifieke acrylaattechnologie. Deze grondverf heeft een uistekende hechting, is goed vullend, snel overschilderbaar, heeft een langere open tijd, mooie vloei, is makkelijk te verwerken, oplosmiddelarm en universeel overschilderbaar. Geschikt als grond-, hecht- en voorlaklaag op hout, metaal (verzinkt staal, aluminium), kunststof (hard pvc), steenachtige ondergronden en bestaande verflagen. Overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 10,3 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 31,47

AQUA CORROSIEWERENDE PRIMER

WIJZONOL AQUA CORROSIEWERENDE PRIMER

Wijzonol Aqua Corrosiewerende primer is een hoogwaardige, corrosiewerende, isolerende, waterverdunbare hechtprimer op basis van alkyd technologie, voor binnen en buiten. Geschikt als grond- en hechtlaag op staal en ijzer, aluminium, koper, hout en kunststof (hard pvc). Ook inzetbaar als isolerende primer op bloedende houtsoorten. Na ca. 12 uur overschilderbaar met waterverdunbare en oplosmiddelhoudende grond-, voor- en aflakken. Verbruik: ca. 13 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 34,83

OER GRONDVERF

WIJZONOL OER GRONDVERF

Wijzonol Oer Grondverf is een universele, hoogvullende grond- en overgrondverf voor binnen en buiten op basis van lijnolie. Deze grondverf is prettig in de verwerking en vochtregulerend, heeft een uitstekende droogtijd, optimale doorharding en karakteristieke kwaststreep. De verf is toepasbaar over onbehandeld hout, lijnolie grondverf en over bestaand schilderwerk. Overschilderbaar na ca. 24 uur. Verbruik: ca. 15,3 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 33,93

METAAL PRIMER

WIJZONOL METAAL PRIMER

Wijzonol metaal primer is een matte, sneldrogende, zeer goed hechtende en roestwerende primer op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Geschikt als eerste hechtprimer op metaal. Roestplekken dienen vooraf verwijderd te zijn. Ook toepasbaar op bestaand schilderwerk, na goed reinigen en mat schuren. Overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 11,4 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 21,38

KUNSTSTOFPRIMER

WIJZONOL KUNSTSTOFPRIMER

Wijzonol Kunststofprimer is een hoogwaardige, universele en waterverdunbare kunststofprimer op basis van acrylaattechnologie voor binnen en buiten. Geschikt als eerste hechtprimer op kunststof. Na enkele dagen wordt de optimale hechting bereikt. Ook toepasbaar op bestaand schilderwerk. Overschilderbaar na ca. 5 uur. Verbruik: ca. 10,3 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 21,38


Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@kleuro.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Social media:
Facebook paginaTwitter paginaLinkedin paginaPinterest pagina

© Copyright 2006-2017 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn