WijzonolVoordelig.nl

Voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis!*


€ 0,00

Geen verzendkosten,

vanaf 40 euro

√   Grote voorraad

Vandaag besteld,

morgen in huis

certificaat thuiswinkel.org
WinkelwagenGrondverfAflakkenTransparantVoorstrijkMuurverfBeitsenVloercoatingsVulmiddelContact

Voorstrijk

MUURVOORSTRIJK

WIJZONOL MUURVOORSTRIJK

Wijzonol Muurvoorstrijk is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. Geschikt als voorstrijk op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Toepasbaar als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven en kan ook gemengd worden met Wijzonol acrylaatdispersie muurverven. Deze voorstrijk verbetert de hechting, heeft een snelle droging en is waterdampdoorlatend. Overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 3-5 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 18,52

HECHTGROND

WIJZONOL HECHTGROND

Wijzonol Hechtgrond is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie. Het vermindert zuiging van de ondergrond en verbetert de hechting, droogt snel en is waterdampdoorlatend. Geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten en binnen, als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. Het kan ook gemengd met Wijzonol acrylaatdispersie muurverven toegepast worden. Overschilderbaar na ca. 4 uur. Verbruik: ca. 3-5 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 69,75

GEVELIMPREGNEER

WIJZONOL GEVELIMPREGNEER

Wijzonol Gevelimpregneer is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze ondergronden in het Wijzonol Gevelcoat-systeem. Op basis van diep indringende copolymeer. Als voorstrijkmiddel op zuigende, poreuze, steenachtige ondergronden als beton, metsel- en pleisterwerk, buiten, die afgewerkt worden met Wijzoplex Gevelcoat. Bij sterk zuigende ondergronden kan de behandeling nat-in-nat herhaald worden. Verbruik: Ca. 3-7 m²/ltr. Afhankelijk van de porositeit en structuur van de ondergrond; zonodig d.m.v. proefvlak vaststellen.

BESTEL

Vanaf

€ 65,79

MUURVOORSTRIJK AANKLEURBAAR

WIJZONOL MUURVOORSTRIJK AANKLEURBAAR

Wijzonol Muurvoorstrijk Aankleurbaar is een waterverdunbaar, goed dekkend, aankleurbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. Vermindert zuiging van de ondergrond, verbetert de hechting en bespaart 1 laag muurverf. Geschikt als voorstrijkmiddel op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. Ook geschikt als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven. Verbruik: ca. 6-9 m per liter.

BESTEL

Vanaf

€ 25,52


Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@kleuro.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Social media:
Facebook paginaTwitter paginaLinkedin paginaPinterest pagina

© Copyright 2006-2017 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn